De energietransitie is een van de grootste uitdagingen in onze samenleving. Vergroening en verduurzaming hebben ook gevolgen voor de manier waarop energie wordt gedistribueerd. Connectens, de joint venture van Odink & Koenderink Nederland B.V. en C&S Benelux B.V, heeft de handschoen opgepakt en ontwikkelde, in het Europees aanbestede Innovatiepartnerschap van de Nederlandse netbeheerders, de Compacte Aansluitmodule (CAM): een volledig nieuwe generatie plug & play stekkersysteem voor de openbare ruimte. Een concept dat letterlijk en figuurlijk aansluit op de huidige vraag naar snelheid, eenvoud, circulariteit en schaalbaarheid.

Connectens maakt verbinding met de toekomst op de ๐’๐ฆ๐š๐ซ๐ญ ๐ˆ๐ง๐Ÿ๐ซ๐š ๐„๐ฑ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐ž๐ง๐œ๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ (4 oktober 2023 โ€ข โ€™s-Hertogenbosch)! We ontwikkelden de Compacte Aansluitmodule (CAM) en realiseerden 85% ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ + ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ + ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ aansluiten met een volledig nieuwe generatie plug & play stekkersysteem voor de openbare ruimte. Bezoek ons op de Smart Infra Experience en we vertellen u graag alles over onze ambities voor een duurzame impact op de op de energietransitie met veiligheid, gebruiksgemak en eenvoud als basis!

Vooralsnog richt de serie Compacte Aansluitmodule van Connectens zich op het openbare domein en is bestemd voor netbeheerders en professionele partijen die actief zijn binnen de elektriciteitsvoorziening. Maar innovatie staat niet stil en dus is Connectens druk bezig met de doorontwikkeling van dit concept voor andere toepassingen. Hier maakt Connectens het verschil met een innovatief plug& play-systeem voor laagspanning met veiligheid, gebruiksgemak en eenvoud als basis.