VACATURES

Connectens, een JV van Odink & Koenderink & C&S Benelux , ontwikkelt en levert innovatieve stekkersystemen voor onder andere de openbare ruimte. De serie aansluitproducten zijn vooralsnog gericht op het openbare domein en bestemd voor netbeheerders en professionele partijen die actief zijn binnen de elektriciteitsvoorziening, de onderneming richt zich op innovatieve plug- and play systemen voor laagspanning.

Logistieke stromen regelen in een spiksplinternieuw magazijn?

Voor de logistieke verwerking van deze CAM aansluitmodules zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend logistiek medewerker. Orders picken, het scannen van artikelen, het bedienen van een sta-stapelaar, orders klaarzetten voor verzending… zomaar een greep uit een, voor jouw mogelijke, toekomstige werkdag.

Jouw profiel:

Jouw werkwijze laat zich samenvatten als verantwoordelijk, secuur en je toont eigenaarschap in relatie tot een kloppende voorraad. Je kijkt vooruit en signaleert tijdig de behoefte van de productieafdeling.  We werken met ERP systeem Visual.
Het montage team van Connectens is meertalig (NLD – Engels – Oekraïens – Pools), maar door deze extra uitdaging laat jij je niet door uit het veld slaan. Wel vinden we het fijn dat je de Nederlandse taal goed spreekt en begrijpt.
Kortom, je bent een flexibele logistieke kanjer die zich thuis voelt in een dynamische werk omgeving.

Wat we jou bieden:

Je wordt onderdeel van een plezierig en collegiaal team. De cultuur van de organisatie is open, direct en betrokken. De activiteiten van Connectens zijn ondergebracht bij Odink & Koenderink waardoor je deelneemt aan alle bedrijfsactiviteiten en lid kunt worden van de gezellige personeelsvereniging ONWIES. De arbeidsvoorwaarden bij Connectens zijn volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf, aangevuld met mooie secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, een uitstekende reiskostenvergoeding en een jaarlijkse sportvergoeding. Dit alles vanuit de nieuwe state-of-art vestiging in Haaksbergen, waarbij volop kansen en doorgroeimogelijkheden voor de nabije toekomst.

 

Geïnteresseerd?

Natuurlijk ontvangen wij graag jouw cv en korte motivatie. Deze mag je mailen naar HR manager Bouwien Rutten hr@connectens.nl Telefonische informatie over de functie inwinnen mag altijd, op werkdagen via 06-41127395.

 

CON
TA
CT