Over ons

Connectens is een initiatief van twee Twentse partijen in samenwerking met een aantal netbeheerders. Dat leidde tot oplossingen die gefundeerd zijn op decennialange ervaring, creativiteit en elektrotechnische kennis. Mede door het inzetten van industriƫle vormgevers zijn onze producten de vrucht van een uniek partnership. En niet als laatste: de Twentse mentaliteit, innovatiedrang en betrouwbaarheid in combinatie met afspraken nakomen, is meer dan een pre.

Odink & Koenderink

Het in Haaksbergen gevestigde Odink & Koenderink begon in 1920 met de productie van schakelmateriaal en ontploffingsveilige schakelkasten. Inmiddels heeft Odink & Koenderink dus al meer dan honderd jaar ervaring met het ontwikkelen van producten en systemen voor het laagspanningsnetwerk en heeft zich bewezen als betrouwbare kennispartner voor de afnemers.

Odink & Koenderink levert producten die vanaf logistiek tot ingebruikname doordacht zijn en geupdate worden naar de laatste stand van de techniek.

C&S

Innoveren is de sleutel voor het succes van C&S. Het Enschedese bedrijf, opgericht in 2014 richt zich op niches en vraagstukken die aansluiten op de kennis en ervaring van de organisatie. Het succes betekende een uitbreiding van de activiteiten en uitbreiding van het team van specialisten.

Netbeheerders, de elektrotechnische groothandel, paneelbouw/OEM en installatiebedrijven behoren tot de klantenkring. Naast de verkoop van elektrotechnische componenten van kwaliteitsmerken is C&S ook een partner in het ontwikkelen van systeemoplossingen, specials en innovaties.

 

The best of both worlds. Uit Twente!

Connectens is een SBB erkent leerbedrijf

CON
TA
CT